Tekst

Nyt om næste skoleår

Læs om næste skoleår, eksempler på strukturen for en skoleuge.

KLIK HER 

Vi har afholdt to informationsmøder om folkeskolereformen her i foråret. Men det var på tidspunkter, hvor der dels var lang tid til ændringerne, og det var på tidspunkter, hvor vi ikke vidste helt konkret, hvordan planerne endeligt vil komme til at se ud.

Når vi starter den 11.8, ved vi naturligvis hvordan hverdagen ser ud. For at I kan være så godt informeret som muligt, vil vi derfor invitere til

informationsmøde/spørgemøde tirsdag den 19.8 kl. 17 – 18.30

for alle interesserede. Så sæt kryds i kalenderen

Mvh.

skoleleder Lars Kjems

Folkeskolereformen

Skjoldhøjskolen er godt på vej med arbejdet med folkeskolereformen

Se Hvidbogen som beskriver folkeskolereformen her på hjemmesiden. Hvidbogen er dynamisk, og arbejdet med justeringer fortsætter i den kommende tid.

Læs mere KLIK HER

Sidste skoledag - god sommerferie

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Den gode skole skaber vi sammen

Livet set fra lederstolen

Kære alle

Vi har i ledelsen i denne uge arbejdet på at færdiggøre skemaet og lave de sidste justeringer, så vi er klar til den 11.8.

I vil se, at vi har valgt at bryde den vante opdeling på 45 minutter op. Vi har lavet moduler på 30 minutter. Der er sket af praktiske grunde, men især med henblik på at forbedre elevernes læring ved at give muligheder for, at nogle af fagene kan profitere af mindre men hyppigere faglige doser. Det har også været en medvirkende årsag, at vi dermed bedre kan placere den understøttende undervisning, så den virkelig kan støtte eleverne læring i de fagdelte fag

LÆS MERE HER

Lars Kjems