God sommerferie til alle

Info lærere og klasser i skoleåret 2016-17

Kære forældre og elever

I forbindelse med planlægningen af næste skoleår, har vi nu afsluttet den proces, hvor vi har besluttet, hvilke lærere der skal have hvilke klasser næste skoleår.

Vi har indsat fordelingen af lærere på alle klasserne her på vores hjemmeside.
KLIK HER

Den næste opgave er at lave skemaet for eleverne næste skoleår. Det går vi i gang med i disse dage, og vi forventer at have afsluttet arbejdet, så skemaet bliver offentliggjort på intra de sidste dage inden sommerferien.

Når vi laver arbejdet med planlægningen af næste skoleår foregår det bl.a. ud fra skolebestyrelsens principper for arbejdsfordeling, som også kan ses på hjemmesiden under fanen forældre.

Lars Kjems

Skjoldhøjskolen

Skjoldhøjvej 11

8381 Tilst

Ny side til kantinen

Se den nye side til kantinen i menulinjen "Mere liv" eller KLIK HER

Den gode skole skaber vi sammen

Hermed skoleårets sidste udsyn fra lederens stol. Det indeholder:

• Ønsket om en god sommer
  • Et tilbageblik på 2015/16 og et lille kig på 2016/17
  • Om første skoledag den 10.8
  • Glædelig Eid-fest
  • Den nye skolebestyrelse

LÆS MERE HER

Lars Kjems

Digital post

Der kan sendes digital post til Skjoldhøjskolen. Se mere i menuen under "om skolen" vælg "kontakt os" klik ud for digital post. Desuden er et link vedr. digital post i Aarhus Kommune.