Elevrådet arrangerede Rynkebyløbet

Skolehjem/samtaler · 4A

Læs om uge 11

Læs info om uge 11 KLIK HER

Den gode skole skaber vi sammen

På Skjoldhøjskolen opnår eleverne rigtig gode resultater.

Det er med en vis stolthed jeg kan skrive dette. Det er rigtigt rart at kunne dokumentere, at vi opnår rigtig gode resultater for eleverne på Skjoldhøjskolen.

Vi kan se det på vores afgangsprøver, vores nationale test og på de data der ligger ved Undervisningsministeriet. Se evt. deres hjemmeside LINK.

De data jeg henviser til fremgår at vores kvalitetsrapport som I kan læse på dette link. LINK Jeg har taget afsnittet om kvalitetsrapporten som var med i sidste nyhedsbrev med igen i dette nyhedsbrev.

Jeg vil dog lige nævne her at den dygtigste 1/4 af eleverne opnår mere end 10 i gennemsnit til afgangsprøven. Et tal der er steget de sidste tre år. Jeg vil ligeledes pege på, at i den opgørelse, som der laves i Undervisningsministeriet for om vores elever har lært det, man kunne forvente, ligger vi klart over, det man kunne forvente, og at vi fint tåler sammenligninger med naboskoler mv.

LÆS MERE HER

Lars Kjems

Digital post

Der kan sendes digital post til Skjoldhøjskolen. Se mere i menuen under "om skolen" vælg "kontakt os" klik ud for digital post. Desuden er et link vedr. digital post i Aarhus Kommune.